Diensten

Wat wij voor u doen

Wij vinden dat indien u een stap neemt waaraan financiële consequenties verbonden zijn u duidelijk moet begrijpen wat u doet en waarom u dat doet. Om goed te begrijpen wat voor consequenties het heeft om bijvoorbeeld een hypotheek af te sluiten moet u eerst duidelijk in kaart hebben hoe u huidige financiële situatie eruit ziet. Als u daar een duidelijk beeld van heeft dan pas kunt u bewust kiezen wat verstandig voor u is. 

Onze visie is dat wij voor u werken en daarom moeten we elkaar begrijpen en kennen. Op deze manier kunnen we gezamenlijk naar een financieel plan werken welke u een goed gevoel geeft maar welke ook nog betaalbaar is. 

Daarnaast gaat onze begeleiding nog verder. 
Door onze ruime ervaring in woning markt en met name de woningmarkt in Lelystad helpen wij u ook bij het zoeken naar woningen welke passen binnen u budget. Indien de woning net te duur is hebben wij ook oplossingen wat het mogelijk maakt om de woning wellicht wel te kunnen kopen.

Wij hebben ruime ervaring in diverse koop stimulerende regelingen welke u worden aangeboden:

  • Starterslening

  • Duokoop

  • Slimmer kopen

  • Koopgarant

Tevens hebben wij mogelijkheden om bij elke geldverstrekker een offerte aan te vragen. Op deze manier krijgt u altijd de best passende oplossing bij uw situatie.